Dunderon utställare på Nordbygg

Nordbygg.jpg

Dunderon ställer ut på Nordbygg

Vi är en av utställarna på Nordbygg som hålls på Stockholmsmässan den 10-13 april 2018.

Träffa oss för att prata om energieffektivisering, hur det går att uppnå fantastiskt inomhusklimat, energisystem, eller bara för att säga hej!

Ni hittar oss på Nordbygg, monter A30:22

Om Dunderon

Dunderon är bolaget som har utvecklat den unika och revolutionerande lösningen för effektivare värmereglering av fastigheter. Genom att använda oss av flödesreglering som ger en omedelbar effektreglering når vi oerhört jämn inomhustemperatur samtidigt som vi spar upp till 30% energi.

Förutom de direkta besparingarna i form av nöjdare kunder och lägre energikostnader ger vår lösning avsevärt färre felanmälningar och därmed en serviceorganisation som kan fokusera på förebyggande åtgärder istället för felavhjälpning.

Vi digitaliserar fastigheter med avancerad IoT teknik och tjänster som förenklar vardagen för fastighetsägare.