Dunderon etablerar sig i Tyskland

LogoCapellen.jpg

Dunderon etablerar sig i Tyskland

Dunderon expanderar och utökar verksamheten genom att etablera sig på den tyska marknaden. Genom ett samarbete med den tyska firman Capellen & Partners GmbH har Dunderon knutit till sig ett kompetent team som tillsammans ska bygga upp den tyska verksamheten.

“Vi ser fram emot vårt samarbete med Dunderon i Tyskland. Efter att ha tillbringat en dag i Stockholm och lyssnat på Dunderon och om deras lösning, ville jag hjälpa till omedelbart säger Philip Capellen, CEO på Capellen & Partner GmbH”

Dunderons tillväxtstrategi bygger på att samarbeten med kompetenta partners på de marknader där Dunderon etablerar sig för att på så sätt nå en snabbare marknadstillväxt och kunna ge kunderna bästa möjliga leverans och support.

“Vi ser mycket fram emot att samarbeta med Capellen & Partners på den tyska marknaden, en marknad som vi tror på och har identifierat som en bra match för Dunderons erbjudanden. Med Capellen & Partners kompetens, långa erfarenhet och nätverk i Tyskland ser vi en mycket god möjlighet för en stark etablering.” Säger Andreas Driving, VD för Dunderon.

För mer information kontakta VD Andreas Driving ([email protected]) och för Capellen & Partners VD Philip Capellen ([email protected])