Dunderon ställer ut på Hannover mässan i samarbete med Business Sweden/Energimyndigheten

hm_energy_logo.jpg

Dunderon ställer ut på Hannover mässan mellan den 23-27 april 2018.

Mässan som är världens ledande mässa för industriell automation har mer än 5000 utställare från över 75 länder.

Ett av mässans fokusområden är energi där mer än 1800 utställare visar upp sig.

http://www.hannovermesse.de/en/exhibition/trade-fair-line-up/energy/

Dunderon hittar ni i hall 13, monter B20 – Swedish Energy Agency Pavillion där vi ställer ut tillsammans med Energimyndigheten/Business Sweden och ett antal spännande svenska bolag.

http://www.hannovermesse.de/exhibitor/dunderon/H585159

Dunderon utställare på Nordbygg

Nordbygg.jpg

Dunderon ställer ut på Nordbygg

Vi är en av utställarna på Nordbygg som hålls på Stockholmsmässan den 10-13 april 2018.

Träffa oss för att prata om energieffektivisering, hur det går att uppnå fantastiskt inomhusklimat, energisystem, eller bara för att säga hej!

Ni hittar oss på Nordbygg, monter A30:22

Om Dunderon

Dunderon är bolaget som har utvecklat den unika och revolutionerande lösningen för effektivare värmereglering av fastigheter. Genom att använda oss av flödesreglering som ger en omedelbar effektreglering når vi oerhört jämn inomhustemperatur samtidigt som vi spar upp till 30% energi.

Förutom de direkta besparingarna i form av nöjdare kunder och lägre energikostnader ger vår lösning avsevärt färre felanmälningar och därmed en serviceorganisation som kan fokusera på förebyggande åtgärder istället för felavhjälpning.

Vi digitaliserar fastigheter med avancerad IoT teknik och tjänster som förenklar vardagen för fastighetsägare.

Dunderon etablerar sig i Tyskland

LogoCapellen.jpg

Dunderon etablerar sig i Tyskland

Dunderon expanderar och utökar verksamheten genom att etablera sig på den tyska marknaden. Genom ett samarbete med den tyska firman Capellen & Partners GmbH har Dunderon knutit till sig ett kompetent team som tillsammans ska bygga upp den tyska verksamheten.

“Vi ser fram emot vårt samarbete med Dunderon i Tyskland. Efter att ha tillbringat en dag i Stockholm och lyssnat på Dunderon och om deras lösning, ville jag hjälpa till omedelbart säger Philip Capellen, CEO på Capellen & Partner GmbH”

Dunderons tillväxtstrategi bygger på att samarbeten med kompetenta partners på de marknader där Dunderon etablerar sig för att på så sätt nå en snabbare marknadstillväxt och kunna ge kunderna bästa möjliga leverans och support.

“Vi ser mycket fram emot att samarbeta med Capellen & Partners på den tyska marknaden, en marknad som vi tror på och har identifierat som en bra match för Dunderons erbjudanden. Med Capellen & Partners kompetens, långa erfarenhet och nätverk i Tyskland ser vi en mycket god möjlighet för en stark etablering.” Säger Andreas Driving, VD för Dunderon.

För mer information kontakta VD Andreas Driving ([email protected]) och för Capellen & Partners VD Philip Capellen ([email protected])

Dunderon medverkar på Serendipity Summit STHLM

Dunderon medverkar på Serendipity Summit STHLM

Dunderon har blivit utvalda som ett av de 20 mest intressanta bolagen från tidigare års Serendipity Challenge att kommer att medverka på Serendipity Summits techarena den 27 mars som hålls på Hotel at Six i Stockholm.

Anmäl dig till heldagseventet som samlar entreprenörer, startups, industriledare, investerare, politiker och media för att dela erfarenheter och kunskap om entreprenörskap, innovation och framtidens teknologier. Konferensen kommer att utgöras av två delar; en techarena där 25 av Sveriges mest intressanta framtidsbolag ställer ut samt en huvudscen med paneldiskussioner och keynotes på temat Från Startup till miljardbolag. Hela scenprogrammet kommer läggas ut på konferensens hemsida: http://theserendipitychallenge.se/summit-stockholm//

Konferensen pågår mellan 09.30 och 18.00

Eventet är gratis så skynda på att anmäla dig!

Summit18-Banner-partner.png

Riksbyggen BRF Göteborgshus 13 väljer Dunderon

Riksbyggen BRF Göteborgshus 13 har valt att installera DyCon. Riksbyggen BRF Göteborgshus 13 har ca 200 lägenheter fördelat på 9 huskroppar med en central anslutning till fjärrvärmenätet. Med DyCon kommer man tillrätta med hög energiförbrukning och höga straffavgifter till energileverantören Göteborg Energi. Vidare får BRF Göteborgshus 13 en central övervakning och larmhantering vilket leder till minskade förvaltningskostnader för Riksbyggen BRF Göteborgshus 13.

För ytterligare information, kontakta Andreas Driving, [email protected], +46 70630 16 75, VD Dunderon AB

Brynolfsgatan_park.jpg

Kungälvsbostäder väljer Dunderon

Kungälvsbostäder väljer Dunderons lösning DyCon för att optimera sin energianvändning. Efter en lyckad installation i en av beståndets ”problem” fastigheter känner sig bolaget nu så säkra att man väljer att gå vidare med DyCon.

Efter flera år av ojämnt inomhusklimat och hög energianvändning valde vi att testa Dunderon. Redan efter ett par dagars drift, hade fastigheten automatiskt justerat in sig och lägenhetstemperaturena var helt jämna och på rätt nivå. Att DyCon sköter sig helt själv är en stor fördel säger Johan Ygdenheim, Förvaltningschef hos Kungälvsbostäder.

 

Vid frågor, vänligen kontakta:

Andreas Driving, VD, Dunderon AB, tel: 070-630 1675