Dunderon medverkar på Serendipity Summit STHLM

Dunderon medverkar på Serendipity Summit STHLM

Dunderon har blivit utvalda som ett av de 20 mest intressanta bolagen från tidigare års Serendipity Challenge att kommer att medverka på Serendipity Summits techarena den 27 mars som hålls på Hotel at Six i Stockholm.

Anmäl dig till heldagseventet som samlar entreprenörer, startups, industriledare, investerare, politiker och media för att dela erfarenheter och kunskap om entreprenörskap, innovation och framtidens teknologier. Konferensen kommer att utgöras av två delar; en techarena där 25 av Sveriges mest intressanta framtidsbolag ställer ut samt en huvudscen med paneldiskussioner och keynotes på temat Från Startup till miljardbolag. Hela scenprogrammet kommer läggas ut på konferensens hemsida: http://theserendipitychallenge.se/summit-stockholm//

Konferensen pågår mellan 09.30 och 18.00

Eventet är gratis så skynda på att anmäla dig!

Riksbyggen BRF Göteborgshus 13 väljer Dunderon

Riksbyggen BRF Göteborgshus 13 har valt att installera DyCon. Riksbyggen BRF Göteborgshus 13 har ca 200 lägenheter fördelat på 9 huskroppar med en central anslutning till fjärrvärmenätet. Med DyCon kommer man tillrätta med hög energiförbrukning och höga straffavgifter till energileverantören Göteborg Energi. Vidare får BRF Göteborgshus 13 en central övervakning och larmhantering vilket leder till minskade förvaltningskostnader för Riksbyggen BRF Göteborgshus 13.

För ytterligare information, kontakta Andreas Driving, [email protected], +46 70630 16 75, VD Dunderon AB

Kungälvsbostäder väljer Dunderon

Kungälvsbostäder väljer Dunderons lösning DyCon för att optimera sin energianvändning. Efter en lyckad installation i en av beståndets ”problem” fastigheter känner sig bolaget nu så säkra att man väljer att gå vidare med DyCon.

Efter flera år av ojämnt inomhusklimat och hög energianvändning valde vi att testa Dunderon. Redan efter ett par dagars drift, hade fastigheten automatiskt justerat in sig och lägenhetstemperaturena var helt jämna och på rätt nivå. Att DyCon sköter sig helt själv är en stor fördel säger Johan Ygdenheim, Förvaltningschef hos Kungälvsbostäder.

 

Vid frågor, vänligen kontakta:

Andreas Driving, VD, Dunderon AB, tel: 070-630 1675