Back to All Events

Dunderon medverkar på Serendipity Summit STHLM

  • HOTEL AT SIX 6 Brunkebergstorg Stockholm, Stockholms län, 111 51 Sweden (map)

Dunderon har blivit utvalda som ett av de 20 mest intressanta bolagen från tidigare års Serendipity Challenge att kommer att medverka på Serendipity Summits techarena den 27 mars som hålls på Hotel at Six i Stockholm.

Anmäl dig till heldagseventet som samlar entreprenörer, startups, industriledare, investerare, politiker och media för att dela erfarenheter och kunskap om entreprenörskap, innovation och framtidens teknologier. Konferensen kommer att utgöras av två delar; en techarena där 25 av Sveriges mest intressanta framtidsbolag ställer ut samt en huvudscen med paneldiskussioner och keynotes på temat Från Startup till miljardbolag. Hela scenprogrammet kommer läggas ut på konferensens hemsida: http://theserendipitychallenge.se/summit-stockholm//

Konferensen är gratis så skynda på att anmäla dig!